PROJEKAT

Kreativna radionica ritmaKREATIVNA RADIONICA RITMA              Udruženje Fabrik Art organizuje kreativne radionice ritma. Radionice su namenjene svima koji žele da uče da sviraju udaraljke i bubanj, bez obzira na uzrast. Prilagođena je kako onima koji tek počinju da uče tako i onima koji već imaju neka predznanja sviranja. Radionice obuhvataju početni i srednji niži nivo učenja sviranja.

             Kroz praktični, interaktivni rad muzičara i stručnog pedagoga Miloša Manića (www.fabrikart.org/milos_manic.html), naučićete osnovne tehnike sviranja ritmova različitih žanrova muzike (etno, rock, pop, funk, latino, jazz). Takođe ćete učiti sviranje u grupi, sviranje solo deonica, kreiranje sopstvenih ritmova, kao i muzičke individualne i grupne improvizacije.

             Po završetku radionica će biti organizovano snimanje napravljene/odsvirane muzike polaznika radionice. Takođe postoji mogućnost realizacije javnog nastupa.

             Voditelj radionice obezbeđuje instrumente za polaznike koji nemaju svoj instrument. Instrumenti na kojima će se učiti su sledeći: klasičan bubanj, tarabuka, veliko đembe, malo đembe, bongosi, konga, goč, šejkeri (šuške), daire, klaves, zvono.

- Predavanja će biti bazirana na praktičnom radu, konsultacijama i domaćim zadacima.
- Radionica bi se održavala jednom nedeljno po sat vremena.
- Cena je 2000 dinara mesečno.
- Trajanje celog programa radionice je 32 časa.
- Upis je u toku.

Prezentacija programa i prvi čas koji je besplatan se održava 15. aprila 2011 godine.
Radionice počinju počinje 15. aprila 2011, od 19-20h, u prostoru ispod poslastičarnice Inex, Trg Republike broj 5, Beograd.


Edukator sa višegodišnjim izvođačkim i pedagoškim iskustvom.
(www.fabrikart.org/milos_manic.html)


             Kao perkusionista je svirao u različitim muzičkim grupama (Feabrik, Papa Nick Grupa, Susspected Devise, Exit Grupa) i kao solo izvođač na latino-salsa dešavanjima.Vodio je kreativne radionice ritma na Adi Ciganliji u okviru projekta “Balijada”. Kao muzičar učestvovao je na raznim festivalima (EXIT festival, Windy festival u Nemačkoj, Zone Zero u Grčkoj, Art for Peace u Turskoj).  Više o kreativnim radionicama udaraljki na linku:
www.fabrikart.org/radionica_ritma.html

Zainteresovani se mogu prijaviti na telefone:  063 / 242 161   |   063 234 268